folkhem
Folkhem
Om oss

4-2201

Nyproduktion när det är som bäst med inflyttning i juni 2024.

Välkomna till denna härliga genomgående 5:a som är belägen högst upp i huset med egen magisk takterrass om hela ca 61,5 kvm! Bostaden erbjuder även parkutsikt, åtta franska balkonger och en stor balkong. Ett boende för dig som vill ha en bostad utöver det vanliga.

Den ljuvliga terrassen är utrustad med utekök och det finns gott om utrymme för sociala tillställningar med en spektakulär utsikt. Bostaden har hög standard i form av ett välutrustat Marbodalkök i ekfanér med kompositstenskiva och vitbetsad enstavsparkett i ask. De dubbla badrummen är kaklade i vitt med en elegant kombination av beige golvklinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av wc, dusch, tvättställskommod samt infällda spotlights i tak och stilren belysning över spegeln. Ett av badrummen är även utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Luftigt master bedroom med gott om utrymme för sovrumsmöbler och dubbla utgångar till balkongen samt en suite . I lägenheten finns rymlig förvaring i rejäla skjutdörrsgarderober. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Fina detaljer i form av av pardörrar och snickerier i ekfanér skapar en stilfull kontrast till det vitmålade väggarna. Här finns gott om plats för familj och gäster! Föreningen erbjuder en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. Källarförråd finns.Observera att alla bilder är illustrationer, vänligen se planritning för att få en uppfattning om bostaden och terrassens verkliga utformning. Kontakta mäklaren vid frågor.

RÄNTEGARANTI

Den här bostaden omfattas av Folkhems räntegaranti och månadsavgiften som anges i annonsen är baserad på en kalkylränta på föreningens lån på 3,25 %. I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.Avgift enligt ekonomisk plan:

8 908 kr/mån

Avgift med räntegarantin:

7 185 kr/mån

Status

Till salu

Lägenhet

4-2201

Pris (kr)

19 995 000

Antal rum

5

Boyta (m²)

122

Våning

12.

Avgift (kr)

7 185

Uppskattad driftkostnad (kr)

766

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Tillträde

Bostadsrätt

Dokument

Kontakt

Kontakta gärna mäklarna om du har frågor.


Anmäl intresse
 

 

Tillbaka till översikt