folkhem
Folkhem
Om oss

4-2202

Högst upp i huset finner ni denna härliga genomgående 5:a med egen magisk takterrass om hela ca 68,5 kvm! Den ljuvliga terrassen är utrustad med utekök och det finns gott om utrymme för sociala tillställningar med en spektakulär utsikt. Bostaden har hög standard i form av ett välutrustat Marbodalkök med kompositstenskiva och vitbetsad enstavsparkett i ask. De dubbla badrummen är kaklade med granitkeramik på väggar och golv. Övrig badrumsutrustning utgörs av wc, dusch, tvättställskommod samt infällda spotlights i tak och stilren belysning över spegeln. Ett av badrummen är även utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp.
Luftigt master bedroom med gott om utrymme för sovrumsmöbler och dubbla utgångar till balkongen samt en suite . I lägenheten finns rymlig förvaring i rejäla skjutdörrsgarderober. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Fina detaljer i form av av pardörrar och snickerier i ekfanér skapar en stilfull kontrast till det vitmålade väggarna.RÄNTEGARANTI

Den här bostaden omfattas av Folkhems räntegaranti och månadsavgiften som anges i annonsen är baserad på en kalkylränta på föreningens lån på 3,25 %. I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.

Status

Ej till salu

Lägenhet

4-2202

Pris (kr)

Antal rum

5

Boyta (m²)

134.5

Våning

12.

Avgift (kr)

7 838

Uppskattad driftkostnad (kr)

844

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Tillträde

Bostadsrätt

Dokument

Kontakt

Kontakta gärna mäklarna om du har frågor.


Anmäl intresse
 

 

Tillbaka till översikt