folkhem
Folkhem
Om oss

Inredning och design

Cederhusen är ett unikt boende att leva i. Det är ett resultat av en passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer.

Stort fokus har lagts på att skapa ett estetiskt tilltalande boende med hantverksmässighet in i minsta detalj. Vi har lyft fram det klassiska, nordiska formspråket, där naturkänsla skapar en mysig, mjuk och varm hemmamiljö. Lägenheterna har en tidlös design med känsla och omsorg för detaljer. Att få bo i ett hus byggt med naturmaterial påverkar hur du mår och din livskvalitet.

I grundutförandet, som kallas "Vårt val", erbjuder vi en genomtänkt och enhetligt designad lägenhet med ett bestämt urval av kulörer, vitvaror och material.

Om du har egna preferenser för att du ska trivas lite extra bra i din nya bostad har du möjlighet till vissa personliga inredningsval. Du kanske vill ha helintegrerad kyl och frys, köksluckor i annan kulör, bänkskiva i trä eller ett annat kakel i badrummet?

Besök våra rum