folkhem
Folkhem
Om oss

1-1101

Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning i december - februari 2023/2024!

Välplanerad 3:a med halvöppen planlösning och en fantastiskt fin uteplats om ca 18 kvm! I denna moderna och vackra bostad med egen generös uteplats bor du centralt med närhet till både kultur och nöjen.

Lägenheten har fina social ytor och utgång till bostadens stora uteplats från lägenhetens alla rum. Bostaden har vitmålade väggar, enstavs askparkett, golvvärme samt fönsterbänkar av natursten. Smakfullt kök med luckor i ekfanér och bänkskiva av ljusgrå kompositsten. Här finns gott om arbetsyta, spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar och rymlig klädkammare. Vitt kaklat badrum med dusch, wc, tvättmaskin samt torktumlare.


* RÄNTEGARANTI *
Den här bostaden omfattas av Folkhems räntegaranti och månadsavgiften som anges i annonsen är baserad på en kalkylränta på föreningens lån på 3,25 %. I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.

*Avgift enligt ekonomisk plan:*
5 396 kr/mån
*Avgift med räntegarantin:*
4 353 kr/mån

Status

Ej till salu

Lägenhet

1-1101

Pris (kr)

Antal rum

3

Boyta (m²)

71

Våning

1.

Avgift (kr)

4 353

Uppskattad driftkostnad (kr)

446

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Tillträde

Bostadsrätt

Dokument

Kontakt

Kontakta gärna mäklarna om du har frågor.


Anmäl intresse
 

 

Tillbaka till översikt