folkhem
Folkhem
Om oss

  

Att köpa nyproduktion av Folkhem 

Så går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Och att köpa en helt ny bostad är dessutom lite speciellt – bostaden finns ju inte ännu. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in. Då kan det vara tryggt att veta att vi kommer finnas med dig under hela resan.

Varför välja ett hem från Folkhem?

Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Vi tror på en kombination av vår kunskap inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

Så här blir du VIP-kund

Så här köper du före alla andra! När du anmäler ditt intresse för ett kommande projekt så säkrar du din förtur till bostäderna i det specifika projektet och blir samtidigt VIP-kund. Helt kostnadsfritt såklart!

Trygg BRF för en tryggare bostadsaffär

Ett bostadsköp är en av de största affärerna du gör i livet. Därför vill vi att du ska kunna göra ditt köp i lugn och ro, under trygga former. Som stöd för dig är Folkhem, tillsammans med ett flertal andra stora bostadsaktörer, medlemmar i Trygg BRF.

Trygghet och garantier

När du köper en nyproducerad bostad av Folkhem ingår ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare. Trygghetspaketet ”Tryggt Köp” täcker eventuella kostnader du skulle kunna drabbas av om du blir sjuk och skulle behöva frånträda köpet.

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna. Har du fler funderingar är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss!

Svanen-certifierade hem

Bygg- och fastighetssektorn står för omkring 20% av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.