folkhem
Folkhem
Om oss

2-1802

Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning februari - april 2024!

Bostaden:
Högt belägen etta med balkong i västläge, fint fönster som ger ett generöst ljusflöde och en mycket tilltalande social planlösning!

Tidlös design med känsla och omsorg för detaljer med kanonläge i Hagastaden! Här erbjuds ett boende med hög standard i form av ett välutrustat Marbodalkök och enstavsparkett i ask. Vardagsrummet har en öppen planlösning och här finns gott om utrymme för både möblemang och matbord. Badrummet är kaklat i vitt med en kombination av elegant beige golvklinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, wc, dusch, kommod samt infälld belysning. I lägenheten finns förvaring i rejäl skjutdörrsgarderob. Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Fina detaljer i form av fönsterbänkar i natursten och snickerier i ekfanér skapar en stilfull kontrast till det vitmålade väggarna. Nytt, fräscht och bekvämt boende! Föreningen kommer tillhandahålla en magisk gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Källarförråd finns.

* RÄNTEGARANTI * I praktiken garanterar Folkhem att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Folkhem kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, dvs 0,75 procent.

*Avgift enligt ekonomisk plan:*
2 888 kr/mån
*Avgift med räntegarantin:*
2 330 kr/mån

Status

Såld

Lägenhet

2-1802

Pris (kr)

Antal rum

1

Boyta (m²)

31.5

Våning

8.

Avgift (kr)

2 889

Uppskattad driftkostnad (kr)

198

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Tillträde

Bostadsrätt

Dokument

Kontakt

Kontakta gärna mäklarna om du har frågor.


Anmäl intresse
 

 

Tillbaka till översikt