folkhem
Badbryggan i morgonljus Badbryggan i morgonljus

Området i höstskrud

Hösten gjorde sitt intåg och ute på plats passade vi på att föreviga härliga områdesbilder. Området Klockelund med dess närhet till vatten är om möjligt ännu vackrare med träd vars löv skiftar i rödgula färger. Och mitt bland detta växer området så sakteliga fram!

Infrastrukturen kommer mer och mer på plats i området och har du kört förbi på Perstorpsvägen nyligen har du kanske sett ny gångbana och planteringar längs vägen. Stockholm Parkering arbetar vidare med sitt parkeringshus, som förutom parkeringsplatser kommer fungera som ett utmärkt bullerplank mot Nynäsvägen. Stommen är helt uppe och arbeten pågår nu inuti parkeringshuset med fyllningsarbeten samt takstolar monteras.

Stockholm stad har arbetat vidare i området närmast vattnet, dvs framför de fem Sjöhusen som Folkhem bygger. Här har man anlagt en fin promenadväg och planterat ny växtlighet som adderar till det redan lummiga området. Små gångbroar i trä är installerade så man även kan gå genom växtligheten intill vattnet. 

Och så inte att förglömma - badbryggan står klar! Här har man verkligen badrocksavstånd till morgon- eller kvällsdoppet från sin bostad. 

Platsen för all byggnation av bostäder framöver är inte instängslad, så det går fint att besöka området och få en bra bild av nuläge, närheten till vattnet och grönområden intill. 

24Storage har etablerat sig på området så har du behov av extra förvaring framöver finns här externa varmförråd att hyra från 1 december 2022. 

Nedan följer en härlig kavalkad av krispiga höstbilder från området att njuta av!