folkhem
Folkhem
Om oss

Skogsvaktaren

På gränsen mellan skog och stad

Nu öppnar vi intresseanmälan för ytterligare ett stadsnära bostadsprojekt med naturen bokstavligen inpå knuten. Intill vackra Nackareservatet vid Bagarmossen bygger vi nu bostäder, och som alltid när det är Folkhem, byggs de i trä. Välkommen till Skogsvaktaren. 

På en tomt där bostadsområdet Bagarmossen möter elljusspåren i Nackareservatet ligger Skogsvaktaren, ett flerbostadshus med lägenheter som har balkonger eller uteplatser i alla lägen, vackra ljusinsläpp och som självklart är byggt i trä rakt igenom. Från stomme och fasad till interiört är känslan av trä genomgående för lägenheterna som riktar sig mot skogen såväl som en egen innergård.

Här bor du med gångavstånd till utegym och idrottsplats, bad i Söderbysjön, en runda på Björkhagens golfbana och naturreservatets oändliga möjligheter till aktivitet och friluftsliv. Här går cykelvägar genom grönområden såväl som urbana stråk som leder till skola, service och tunnelbanestationen Bagarmossen.

Huset är ritat av Carmen Izquierdo Arkitektkontor som är kända för en arkitektur som visar stor respekt för platsen och dess karaktär. Hon beskriver det själv som ”en arkitektur som lyfter vardagen”, vilket rimmar väl med vår ambition när vi bygger Folkhem.

Vi är såklart stolta över att alltid bygga i trä, något som inte bara gynnar klimatet utan även dig som boende. Träet har en mängd fördelar för vår hälsa och välmående, men frågar du oss är en av de mest spektakulära sakerna med trä att husen doftar gott. De bjuder in att komma nära, beröra, och skapa starka emotionella band till boendet.

Anmäl ditt intresse nu!


Boendeform

Bostadsrätt

Antal rum

Ej fastställt

Boyta

Ej fastställt

Beräknad inflytt

Ej fastställt

Anmäl intresse