folkhem
Folkhem
Om oss

Så här blir du VIP-kund

Så här köper du före alla andra! När du anmäler ditt intresse för ett kommande projekt så säkrar du din förtur till bostäderna i det specifika projektet och blir samtidigt VIP-kund. Helt kostnadsfritt så klart!


Har du hittat ett projekt som du är nyfiken på? Kul! Om försäljning redan pågår i projektet så kommer du att bli kontaktad av oss efter att du anmält intresse. Du är även självklart välkommen att kontakta våra mäklare direkt.

Om det i stället är ett kommande projekt så innebär din intresseanmälan att du blir VIP-kund och även säkrar din förtur för bostäderna i det specifika projektet.

Så här går VIP-säljstarten till

Som VIP-kund får du löpande information om projektet och när det är dags blir du inbjuden till VIP-säljstarten. I samband med VIP-säljstarten presenterar vi priser, planlösningar och annat säljmaterial för projektet, och du kan i lugn och ro hitta den perfekta bostaden för dig. Om det finns flera intressenter för samma bostad är det tiden för din intresseanmälan som avgör – så ju tidigare du anmäler intresse för ett projekt, desto större chans har du att få köpa ditt nya hem. Som VIP-kund får du alltså chansen att köpa en bostad redan innan bostäderna lanseras på marknaden.

Hur fungerar förturen?

Din förtur vid VIP-säljstarten baseras på när du anmälde intresse för projektet (datum samt tid). Vid VIP-säljstarten får du information om bostäderna och gör en köpanmälan för den eller de bostäder du är intresserad av. Är det flera som gör köpanmälan för samma bostad under VIP-försäljningen avgörs förturen till bostaden i turordning enligt datum och tid för intresseanmälan till det specifika projektet. Våra mäklare kontaktar dig och håller dig uppdaterad under VIP-processen.

Du kan göra köpanmälan för flera bostäder vid VIP-säljstarten om du är intresserad av flera. Köpanmälan är inte bindande.