folkhem

Anmäl dig till säljstartsvisningen

Den 13 februari startar förtursförsäljningen av Sjöhusen, då du som anmält intresse för projektet och därmed blivit VIP-kund får en länk till bostadsväljaren och köpanmälan. Under förtursperioden bjuder vi in till visning på plats i Klockelund.

Söndagen den 18 februari kl 13-15 är du välkommen på Sjöhusens säljstartsvisning i Klockelund. Då kommer vi från Folkhem tillsammans med våra mäklare och arkitekter att finnas på plats och presentera projektet. Du kommer kunna se materialprover på inredningsstilarna, få hjälp att hitta i bostadsväljaren och möjlighet att ställa alla dina frågor.

Praktisk information

Under visningstiden kl 13-15 kommer det att finnas en skyttelbuss för sig som kommer med SL-trafik. Den kommer att gå i en slinga Farsta Strand - Farsta C - Klockelund och vara märkt Sjöhusen.

Kommer du med bil finns parkering antingen längs med närliggande P-hus Klockelund, på lokalgator eller vid Hökarängsbadet då du når Klockelund genom en kort promenad längs vattnet.

Vi kommer att hålla till utomhus så kläder efter väder rekommenderas, och tåliga skor.

Observera att du inte behöver gå på säljstartsvisningen för att kunna lämna en köpanmälan. Allt du behöver för det kommer att vara tillgängligt digitalt.